shutterstock_150110996_SMALLVi tilbyr oppdrag innen hotell, restaurant, kantine, event, kjøkken og barista. FolkiSlag Personal AS jobber med bemanning for korte og lengre oppdrag, og rekruttering til faste stillinger. 
Daglig får vi inn nye oppdrag som kan passe nettopp deg, ta kontakt med oss for en prat idag eller registrer din CV hos oss.

FolkiSlag Personal AS er et godt sted for din karriereutvikling. Når du starter hos oss, er det fordi vi ønsker akkurat deg med på laget. Som medarbeider hos oss kan vi tilby mange spennende dager. Du vil bli kjent med nye arbeidsgivere, ulike miljø samt mulighet for å utvide ditt nettverk ytterligere. Vi kan tilby deg varierte og interessante arbeidsoppgaver. Du vil oppleve at det å være vår medarbeider, gir deg innsikt i arbeidslivet på en helt ny måte.

 

events-food_32Når jobben din starter, er det viktig med initiativ og samarbeidsvilje, men også evnen til å jobbe selvstendig. Når du gjør en god jobb, er mulighetene dine store for flere oppdrag og etter hvert en fast jobb. I tillegg vil du oppleve at du blir en etterspurt medarbeider.

Vi ønsker deg velkommen til oss i FolkiSlag Personal.